Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Alhociema

Op 03-05-2018 is Alhociema te Zottegem (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 887087665. De (hoofd)activiteit van Alhociema is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Alhociema
Plaats:
Zottegem
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
887087665
Rechtbank:
Rechter-commissaris:
Lieven VAN DE WEGHE
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Cafés en bars
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Stationsplein 5/1
9620 Zottegem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-05-2018
887087665
Uitspraak faillissement op 3-5-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde Opening van het faillissement op dagvaarding van : BVBA ALHOCIEMA met zetel te 9620 Zottegem, Stationsplein 5/1. Referentie : 20180032. Datum vonnis faillissement : 3 mei 2018. Handelsactiviteit : detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte h 100 m2). Ondernemingsnummer : 0887.087.665. Curator : meester VAN DEN BOSSCHE, JURGEN, GENTSTRAAT 152, 9700 OUDENAARDE. jurgen.vandenbossche@ovdb.be Rechter-commissaris : Lieven VAN DE WEGHE. Voorlopige datum van staking van betaling : 03/05/2018. Datum neerlegging van de schuldvorderingen : binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be Neerlegging van het eerste procesverbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit : 03/07/2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. XX.176 WER).
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland