Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Leuke DiNges

Op 30-04-2018 is Leuke DiNges te Sint-Katelijne-Waver (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 598906011. De (hoofd)activiteit van Leuke DiNges is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Leuke DiNges
Plaats:
Sint-Katelijne-Waver
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
598906011
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in overig textiel
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Berlaarbaan 203A
2860 Sint-Katelijne-Waver
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-04-2018
598906011
Uitspraak faillissement op 30-4-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: LEUKE DINGES BVBA, BERLAARBAAN 203/A, 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER. Referentie: 20180074. Datum faillissement: 30 april 2018. Handelsactiviteit: groothandel in consumentengoederen Handelsbenaming: THINGUMMY Ondernemingsnummer: 0598.906.011 Curator: Mr VAN DEN BERGHEN KRIS, FREDERIK DE MERODESTRAAT 94-96, 2800 MECHELEN. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/04/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 juni 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, H.Berghmans
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland