Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement J&Amp;T Grondwerken

Op 29-05-2018 is J&Amp;T Grondwerken te Vorselaar (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 828548759. De (hoofd)activiteit van J&Amp;T Grondwerken is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
J&Amp;T Grondwerken
Plaats:
Vorselaar
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
828548759
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Bouwrijp maken van terreinen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Vispluk 25
2290 Vorselaar
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-05-2018
828548759
Uitspraak faillissement op 29-5-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: J & T GRONDWERKEN BVBA VISPLUK 25, 2290 VORSELAAR. Handelsactiviteit: BOUWRIJP MAKEN VAN TERREINEN Ondernemingsnummer: 0828.548.759 Referentie: 20180140. Datum faillissement: 29 mei 2018. Rechter Commissaris: KURT BOMHALS. Curator: BENNY BACKX, CAMPUS BLAIRON 427, 2300 TURNHOUT, b.backx@act-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/05/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 juli 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator:BACKX BENNY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland