Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Zakenkantoor Rudi Boeve

Op 29-05-2018 is Zakenkantoor Rudi Boeve te Schoten (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 897392431. De (hoofd)activiteit van Zakenkantoor Rudi Boeve is ondersteunende activiteiten voor verzekeringen en pensioenfondsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Zakenkantoor Rudi Boeve
Plaats:
Schoten
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
897392431
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Financiële instellingen
Hoofdcode
Ondersteunende activiteiten voor verzekeringen en pensioenfondsen
Nevencode
Agenten en makelaars in bankdiensten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Lindenlei 105
2900 Schoten
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-05-2018
897392431
Uitspraak faillissement op 29-5-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: ZAKENKANTOOR RUDI BOEVE GCW LINDENLEI 105, 2900 SCHOTEN. Handelsactiviteit: agenten en makelaars in bankdiensten Ondernemingsnummer: 0897.392.431 Referentie: 20180511. Datum faillissement: 29 mei 2018. Rechter Commissaris: KARIN GRYSPEERDT. Curator: SILVY STERCKX, ANDRE HERMANSLAAN 19, 2100 DEURNE (ANTWERPEN)- sterckxsilvy@yahoo.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/05/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 27 juli 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator:STERCKX SILVY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland