Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement 24Services

Op 08-05-2018 is 24Services te Alsemberg (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 887097464. De (hoofd)activiteit van 24Services is ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
24Services
Plaats:
Alsemberg
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
887097464
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Informatie en communicatie
Hoofdcode
Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten
Nevencode
Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Stwg Naar Eigenbrakel 2
1652 Alsemberg
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
08-05-2018
887097464
Uitspraak faillissement op 8-5-2018.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel Opening van het faillissement van : 24SERVICES bvba, Steenweg naar Eigenbrakel 2, 1652 Beersel. Handelsactiviteit : Schoonheidsverzorging Ondernemingsnummer : 0887.097.464 Referentie : 20180252.Datum faillissement : 8 mei 2018. Rechter Commissaris : BLOCKX René. Curator : Jean Louis DE CHAFFOY DE COURCELLES, Schaliestraat 18bis, 1602 Sint-Pieters-Leeuw (falingen@dc-partners.be). Datum neerlegging van de schuldvorderingen : binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be : op 13 juni 2018. Voor eensluidend uittreksel : de curator : Jean Louis DE CHAFFOY DE COURCELLES.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland