Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Trend House

Op 31-05-2018 is Trend House te Tienen (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 523938768. De (hoofd)activiteit van Trend House is vervaardiging van chemische producten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Trend House
Plaats:
Tienen
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
523938768
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van chemische producten
Nevencode
Vervaardiging van verf, vernis e.d., drukinkt en mastiek
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Leopoldvest 65
3300 Tienen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
31-05-2018
523938768
Uitspraak faillissement op 31-5-2018.
 
Rechtbank van koophandel Leuven Rechtbank van koophandel Leuven. Opening van het faillissement van: TREND HOUSE BVBA LEOPOLDVEST 65, 3300 TIENEN. Handelsactiviteit: groothandel in verf, behang en woningtextiel Ondernemingsnummer: 0523.938.768 Referentie: 20180108. Datum faillissement: 31 mei 2018. Rechter Commissaris: WILLIAM CLAES. Curator: ILSE VAN DE MIEROP, KONING LEOPOLD III LAAN 40, 3001 HEVERLEE, ilse.vandemierop@dlapiper.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 31/05/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 3 juli 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator:VAN DE MIEROP ILSE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland