Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vanhemelen Veerle

Op 31-05-2018 is Vanhemelen Veerle te Gingelom (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 844301955. De (hoofd)activiteit van Vanhemelen Veerle is sport, ontspanning en recreatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vanhemelen Veerle
Plaats:
Gingelom
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
844301955
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Sport, ontspanning en recreatie
Nevencode
Exploitatie van sportaccommodaties
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Muizenstraat 1
3891 Gingelom
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
31-05-2018
844301955
Uitspraak faillissement op 31-5-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: VANHEMELEN VEERLE, MUIZENSTRAAT 1, 3891 BORLO, geboren op 01/11/1969 in LEUVEN. Handelsactiviteit: cafe-manege Handelsbenaming: HOF PONDEROSAUitbatingsadres: HASSELBROEKSTRAAT 197, 3890 JEUK Ondernemingsnummer: 0844.301.955 Referentie: 20180135. Datum faillissement: 31 mei 2018. Rechter Commissaris: LUC BOESMANS. Curators: DIRK VAN COPPENOLLE, GENKERSTEENWEG 302, 3500 HASSELT- dirk@van-coppenolle.be;SOFIE REPRIELS, GENKERSTEENWEG 302, 3500 HASSELT- sofierepriels@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/11/2017 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 juli 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator:VAN COPPENOLLE DIRK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland