Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Goovaerts David

Op 04-06-2018 is Goovaerts David te Duffel (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 552558124. De (hoofd)activiteit van Goovaerts David is overige industrie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Goovaerts David
Plaats:
Duffel
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
552558124
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Overige industrie
Nevencode
Vervaardiging van spellen en speelgoed
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Binnenweg 238
2570 Duffel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-06-2018
552558124
Uitspraak faillissement op 4-6-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: GOOVAERTS DAVID, BINNENWEG 238, 2570 DUFFEL, geboren op 28/04/1976 in DUFFEL. Handelsactiviteit: productie van modeltreinen Handelsbenaming: GOOVERUitbatingsadres: BINNENWEG 238/1, 2570 DUFFEL Ondernemingsnummer: 0552.558.124 Referentie: 20180091. Datum faillissement: 4 juni 2018. Rechter Commissaris: EDDY BROUWERS. Curator: ELKE AERTS, DONK 54, 2500 LIER, elke.aerts@advocatenkantoor-mattijs.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/06/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 1 augustus 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator:AERTS ELKE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland