Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Autocenter Mattie

Op 07-06-2018 is Autocenter Mattie te Lommel (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 457175252. De (hoofd)activiteit van Autocenter Mattie is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Autocenter Mattie
Plaats:
Lommel
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
457175252
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Stationsstraat 223
3920 Lommel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
07-06-2018
457175252
Uitspraak faillissement op 7-6-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: AUTOCENTER MATTIE NV STATIONSSTRAAT 223, 3920 LOMMEL. Handelsactiviteit: groot- en kleinhandel in gereedschappen en garage materiaal Ondernemingsnummer: 0457.175.252 Referentie: 20180138. Datum faillissement: 7 juni 2018. Rechter Commissaris: MARC EXELMANS. Curator: PATRICK VANHOUTVIN, HENDRIK VAN VELDEKESINGEL 150 BUS 4, 3500 HASSELT- p.vanhoutvin@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 31/05/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 juli 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator:VANHOUTVIN PATRICK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland