Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Deliever Joeri Nancy Alfons

Op 12-06-2018 is Deliever Joeri Nancy Alfons te Tongeren (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 710871131. De (hoofd)activiteit van Deliever Joeri Nancy Alfons is reparatie van computers en consumentenartikelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Deliever Joeri Nancy Alfons
Plaats:
Tongeren
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
710871131
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Reparatie van computers en consumentenartikelen
Nevencode
Reparatie van consumentenelektronica
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Hazelereik 36
3700 Tongeren
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
12-06-2018
710871131
Uitspraak faillissement op 12-6-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: DELIEVER JOERI, HAZELEREIK 0036, 3700 TONGEREN, geboren op 31/03/1971 in ANTWERPEN. Handelsactiviteit: elektrotechnische installatiewerken aan gebouwenUitbatingsadres: KLOOSTERSTRAAT 62, 3740 BILZEN Ondernemingsnummer: 0710.871.131 Referentie: 20180131. Datum faillissement: 12 juni 2018. Rechter Commissaris: LEOPOLD LOWETTE. Curator: ILSE KERKHOFS, MOLENDRIESSTRAAT 19, 3740 BILZEN- ilse.kerkhofs1@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/06/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 juli 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: KERKHOFS ILSE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland