Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Fre Marianne

Op 15-06-2018 is De Fre Marianne te Izegem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 536438407. De (hoofd)activiteit van De Fre Marianne is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Fre Marianne
Plaats:
Izegem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
536438407
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Isolatiewerkzaamheden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ingelmunstersestraat 45
8870 Izegem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-06-2018
536438407
Uitspraak faillissement op 15-6-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: DE FRE MARIANNE, INGELMUNSTERSESTRAAT 45, 8870 IZEGEM, geboren op 28/01/2068 in SINT-GILLIS-WAAS. Handelsactiviteit: Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen Ondernemingsnummer: 0536.438.407 Referentie: 20180137. Datum faillissement: 15 juni 2018. Rechter Commissaris: VEERLE DE MEY. Curator: VIRGINIE BAILLEUL, PRINSESSESTRAAT 103, 8870 IZEGEM- virginie.bailleul@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/06/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 1 augustus 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BAILLEUL VIRGINIE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland