Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Condominium Vi

Op 14-06-2018 is Condominium Vi te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 453068390. De (hoofd)activiteit van Condominium Vi is dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Condominium Vi
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
453068390
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Informatie en communicatie
Hoofdcode
Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie
Nevencode
Persagentschappen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Hessenstraatje 3
2000 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
14-06-2018
453068390
Uitspraak faillissement op 14-6-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: CONDOMINIUM VI BVBA HESSENSTRAATJE 3, 2000 ANTWERPEN 1. Handelsactiviteit: tussenpersoon in de handel Ondernemingsnummer: 0453.068.390 Referentie: 20180575. Datum faillissement: 14 juni 2018. Rechter Commissaris: GUY TOMBEUR. Curator: BRUNO VAN IMPE, ANDRE HERMANSLAAN 19, 2100 DEURNE (ANTWERPEN)- brunovanimpe@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 14/06/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 augustus 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN IMPE BRUNO.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland