Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Slank En Strak Roeselare

Op 19-06-2018 is Slank En Strak Roeselare te Itterbeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 899153871. De (hoofd)activiteit van Slank En Strak Roeselare is menselijke gezondheidszorg.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Slank En Strak Roeselare
Plaats:
Itterbeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
899153871
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Menselijke gezondheidszorg
Nevencode
Overige menselijke gezondheidszorg, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ninoofsesteenweg 533
1701 Itterbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
19-06-2018
899153871
Uitspraak faillissement op 19-6-2018.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel RegSol Rechtbank van koophandel Brussel. Opening van het faillissement van: SLANK EN STRAK ROESELARE BVBA NINOOFSESTEENWEG 533, 1701 ITTERBEEK. Handelsactiviteit: menselijke gezondheidszorg Ondernemingsnummer: 0899.153.871 Referentie: 20180351. Datum faillissement: 19 juni 2018. Rechter Commissaris: FRANK VAN GOOL. Curator: LIES DEWAEL, A. DE COCKPLEIN 9, 1831 DIEGEM- lies.dewael@dewaelpartners.be. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 juli 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEWAEL LIES.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland