Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Ence

Op 06-06-2018 is Ence te Moeskroen (Henegouwen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 888883848. De (hoofd)activiteit van Ence is inzameling, verwerking en verwijdering van afval; terugwinning.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Ence
Plaats:
Moeskroen
Provincie:
Henegouwen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
888883848
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Winning en distributie van water; afval- en afvalwaterbeheer en sanering
Hoofdcode
Inzameling, verwerking en verwijdering van afval; terugwinning
Nevencode
Terugwinning van overig gesorteerd afval
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Mont-A-Leuxstraat 40/3
7700 Moeskroen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
06-06-2018
888883848
Uitspraak faillissement op 6-6-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: ENCE BVBA VOORHEEN: IEPERSTRAAT 50, 8560 WEVELGEM THANS: MONT-à-LEUXSTRAAT 40 BUS 3, 7700 MOESKROEN. Handelsactiviteit: Terugwinning van overig gesorteerd afval Ondernemingsnummer: 0888.883.848 Referentie: 20180128. Datum faillissement: 6 juni 2018. Rechter Commissaris: PETER HERPELS. Curator: PHILIP GHEKIERE, KONING ALBERTSTRAAT 24, BUS 1, 8500 KORTRIJK- philip@lvda.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/06/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 juli 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GHEKIERE PHILIP.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland