Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Kristova Miriam

Op 03-07-2018 is Kristova Miriam te Sint-Amandsberg (Gent) (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 543639468. De (hoofd)activiteit van Kristova Miriam is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Kristova Miriam
Plaats:
Sint-Amandsberg (Gent)
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
543639468
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Gentbruggestraat 70
9040 Sint-Amandsberg (Gent)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-07-2018
543639468
Uitspraak faillissement op 3-7-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: KRISTOVA MIRIAM, GENTBRUGGESTRAAT 70, 9040 SINT-AMANDSBERG, geboren op 24/08/1978 in TREBISOV (SLOVAKIJE). Handelsactiviteit: detailhandel in dranken algemene reiniging van gebouwen Ondernemingsnummer: 0543.639.468 Referentie: 20180230. Datum faillissement: 3 juli 2018. Rechter Commissaris: MARC RASSCHAERT. Curator: CARINE DE VOS, VLIEGUIT 1, 9830 SINT-MARTENS-LATEM- carine.devos.advocaat@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/07/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 september 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE VOS CARINE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland