Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Algemene Stelling En Bouw

Op 28-06-2018 is Algemene Stelling En Bouw te Boom (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 640712120. De (hoofd)activiteit van Algemene Stelling En Bouw is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Algemene Stelling En Bouw
Plaats:
Boom
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
640712120
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Noeveren 311
2850 Boom
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-06-2018
640712120
Uitspraak faillissement op 28-6-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: ALGEMENE STELLING EN BOUW BVBA NOEVEREN 311, 2850 BOOM. Handelsactiviteit: gespecialiseerde bouwwerkzaamheden Ondernemingsnummer: 0640.712.120 Referentie: 20180617. Datum faillissement: 28 juni 2018. Rechter Commissaris: PETER DE VOS. Curator: INGE DE HAES, MECHELSESTEENWEG 64 B101, 2018 ANTWERPEN 1- inge.dehaes@monardlaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 28/06/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 augustus 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE HAES INGE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland