Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Lepere Stephanie

Op 10-07-2018 is Lepere Stephanie te Kluisbergen (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 896664436. De (hoofd)activiteit van Lepere Stephanie is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Lepere Stephanie
Plaats:
Kluisbergen
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
896664436
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Doreken - 9690
9690 Kluisbergen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
10-07-2018
896664436
Uitspraak faillissement op 10-7-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: LEPERE STEPHANIE, DOREKEN 3, 9690 KLUISBERGEN, geboren op 14/05/1977 in KORTRIJK. Handelsactiviteit: RUIMEN VAN BOUWTERREINEN,REINIGEN VAN NIEUWE GEBOUWEN NA BEEINDIGING VAN BOUWWERKZAAMHEDEN,ALGEMENE REINIGING VAN GEB Handelsbenaming: SUNSHINE CLEANING SERVICE Ondernemingsnummer: 0896.664.436 Referentie: 20180049. Datum faillissement: 10 juli 2018. Rechter Commissaris: JO VAN DEN DAELE. Curator: KRISTOF DE MULDER, BRUGGENHOEK 1, 9620 ZOTTEGEM- kristof.demulder@dmv-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/04/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 augustus 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE MULDER KRISTOF.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland