Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Hof Ter Rielen

Op 24-07-2018 is Hof Ter Rielen te Kasterlee (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 419336641. De (hoofd)activiteit van Hof Ter Rielen is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Hof Ter Rielen
Plaats:
Kasterlee
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
419336641
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met volledige bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Turnhoutsebaan 181
2460 Kasterlee
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-07-2018
419336641
Uitspraak faillissement op 24-7-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: HOF TER RIELEN BVBA TURNHOUTSEBAAN 181, 2460 KASTERLEE. Handelsactiviteit: RESTAURANT Ondernemingsnummer: 0419.336.641 Referentie: 20180179. Datum faillissement: 24 juli 2018. Rechter Commissaris: MARC NUYENS. Curator: TOM VANDECRUYS, ROZENDAAL 78, 2440 GEEL- vandecruys@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/07/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 september 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANDECRUYS TOM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland