Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Styles

Op 30-08-2018 is Styles te Bredene (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 876221685. De (hoofd)activiteit van Styles is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Styles
Plaats:
Bredene
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
876221685
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Schoonheidsverzorging
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kapelstraat 147
8450 Bredene
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-08-2018
876221685
Uitspraak faillissement op 30-8-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oostende RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: STYLES BVBA KAPELSTRAAT 147, 8450 BREDENE. Handelsactiviteit: DETAILHANDEL IN HUISDIEREN, VOEDSEL VOOR HUISDIEREN, EN BENODIGDHEDEN Handelsbenaming: POUPA PETS Ondernemingsnummer: 0876.221.685 Referentie: 20180101. Datum faillissement: 30 augustus 2018. Rechter Commissaris: MARIE-SOPHIE BULCKE. Curator: GREGORY BELPAME, L. SPILLIAERTSTRAAT 63, 8400 OOSTENDE- gregory@ferlin-belpame.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/08/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BELPAME GREGORY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland