Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Van Den Berghen

Op 30-08-2018 is Van Den Berghen te Ichtegem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 505806795. De (hoofd)activiteit van Van Den Berghen is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Den Berghen
Plaats:
Ichtegem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
505806795
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in veevoeders
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Westkerkestraat 283
8480 Ichtegem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-08-2018
505806795
Uitspraak faillissement op 30-8-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oostende RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: VAN DEN BERGHEN BVBA WESTKERKESTRAAT 283, 8480 ICHTEGEM. Handelsactiviteit: FOKKEN VAN PAARDEN EN PAARDACHTIGEN, GROOTHANDEL IN VEEVOE- DER, DETAILHANDEL IN HUISDIEREN? VOEDSEL VOOR HUISDIEREN Handelsbenaming: 'STAL 'T WAAIHOF' Ondernemingsnummer: 0505.806.795 Referentie: 20180100. Datum faillissement: 30 augustus 2018. Rechter Commissaris: SABINE CLAEYS. Curator: JEAN LAMMENS, Kemmelbergstraat 11, 8400 OOSTENDE- jean.lammens@advocaten-batsleer-lammens.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/08/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: LAMMENS JEAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland