Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Schilderwerken De Muynck

Op 27-08-2018 is Schilderwerken De Muynck te Aalter (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 872003571. De (hoofd)activiteit van Schilderwerken De Muynck is vervaardiging van andere niet-metaalhoudende minerale producten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Schilderwerken De Muynck
Plaats:
Aalter
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
872003571
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van andere niet-metaalhoudende minerale producten
Nevencode
Vervaardiging en bewerking van ander glas (inclusief technisch glaswerk)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Weibroekdreef 41
9880 Aalter
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-08-2018
872003571
Uitspraak faillissement op 27-8-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: SCHILDERWERKEN DE MUYNCK BVBA WEIBROEKDREEF 41, 9880 AALTER. Handelsactiviteit: plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding Ondernemingsnummer: 0872.003.571 Referentie: 20180274. Datum faillissement: 27 augustus 2018. Rechter Commissaris: PAUL VAN HOUTTE. Curator: RONNY JOSEPH, MARTELAARSLAAN 210, 9000 GENT- ronny.joseph@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/08/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: JOSEPH RONNY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland