Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Lsie Structuur Architectuur

Op 14-08-2018 is Lsie Structuur Architectuur te Brasschaat (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 463431158. De (hoofd)activiteit van Lsie Structuur Architectuur is architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Lsie Structuur Architectuur
Plaats:
Brasschaat
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
463431158
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen
Nevencode
Bouwarchitecten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Diksmuidelei 20
2930 Brasschaat
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
14-08-2018
463431158
Uitspraak faillissement op 14-8-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: LSIE STRUCTUUR ARCHITECTUUR BVBA DIKSMUIDELEI 20, 2930 BRASSCHAAT. Handelsactiviteit: bouwarchitecten Ondernemingsnummer: 0463.431.158 Referentie: 20180744. Datum faillissement: 14 augustus 2018. Rechter Commissaris: LUDO GOOSSENS. Curators: ALAIN VAN DEN CLOOT, TABAKVEST 47, 2000 ANTWERPEN 1- vandencloot@dcadvocaten.be. Co-Curator: NICO LUYTEN, LODE MORTELMANSSTRAAT 9, 2610 WILRIJK (ANTWERPEN)- nlu@assar.com Voorlopige datum van staking van betaling: 14/08/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN DEN CLOOT ALAIN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland