Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Sunset Tan

Op 21-08-2018 is Sunset Tan te Vilvoorde (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 840273188. De (hoofd)activiteit van Sunset Tan is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Sunset Tan
Plaats:
Vilvoorde
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
840273188
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Sauna's, solaria, baden enz.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Heldenplein 11A
1800 Vilvoorde
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
21-08-2018
840273188
Uitspraak faillissement op 21-8-2018.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel RegSol Rechtbank van koophandel Brussel. Opening van het faillissement van: SUNSET TAN BVBA HELDENPLEIN 11/A, 1800 VILVOORDE. Handelsactiviteit: sauna en schoonheidsverzorging Ondernemingsnummer: 0840.273.188 Referentie: 20180448. Datum faillissement: 21 augustus 2018. Rechter Commissaris: INGRID CLAES. Curator: Thierry VAN DOOSSELAERE, KLOOSTERDREEF 7, 1000 BRUSSEL 1- thierry@vandoosselaere.be. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 september 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN DOOSSELAERE Thierry.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland