Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Djuma-Mayton Yannick

Op 28-08-2018 is Djuma-Mayton Yannick te Tienen (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 653965684. De (hoofd)activiteit van Djuma-Mayton Yannick is diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Djuma-Mayton Yannick
Plaats:
Tienen
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
653965684
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging
Nevencode
Algemene reiniging van gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Sint-Truidensesteenweg 36
3300 Tienen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-08-2018
653965684
Uitspraak faillissement op 28-8-2018.
 
Rechtbank van koophandel Leuven RegSol Rechtbank van koophandel Leuven. Opening van het faillissement van: DJUMA-MAYTON YANNICK, SINT-TRUIDENSESTEENWEG 36, 3300 TIENEN, geboren op 04/04/1970 in KINSHASA (CONGO). Handelsactiviteit: algemene reiniging van gebouwen, besteldienst Ondernemingsnummer: 0653.965.684 Referentie: 20180180. Datum faillissement: 28 augustus 2018. Rechter Commissaris: PAUL PEETERS. Curator: ILSE VAN DE MIEROP, KONING LEOPOLD III LAAN 40, 3001 HEVERLEE- ilse.vandemierop@dlapiper.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 28/08/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 9 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN DE MIEROP ILSE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland