Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Move2Live Belgie

Op 30-08-2018 is Move2Live Belgie te Hove (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 477581577. De (hoofd)activiteit van Move2Live Belgie is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Move2Live Belgie
Plaats:
Hove
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
477581577
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in sport- en kampeerartikelen, met uitzondering van fietsen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Mortselsesteenweg 204
2540 Hove
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-08-2018
477581577
Uitspraak faillissement op 30-8-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: MOVE2LIVE BELGIE BVBA MORTSELSESTEENWEG 204, 2540 HOVE. Handelsactiviteit: handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren Ondernemingsnummer: 0477.581.577 Referentie: 20180772. Datum faillissement: 30 augustus 2018. Rechter Commissaris: PAUL BECUE. Curator: JEAN HENDRICKX, LANGE LOZANASTRAAT 24, 2018 ANTWERPEN 1- jean.hendrickx@thales.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/08/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HENDRICKX JEAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland