Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Van Severen Bjorn

Op 05-09-2018 is Van Severen Bjorn te Laarne (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 806633390. De (hoofd)activiteit van Van Severen Bjorn is creatieve activiteiten, kunst en amusement.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Severen Bjorn
Plaats:
Laarne
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
806633390
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Creatieve activiteiten, kunst en amusement
Nevencode
Gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Vaartstraat 121
9270 Laarne
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-09-2018
806633390
Uitspraak faillissement op 5-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: VAN SEVEREN BJORN, VAARTSTRAAT 121, 9270 KALKEN, geboren op 28/10/1984 in GENT. Handelsactiviteit: freelance-opdrachten i.v.m. events Ondernemingsnummer: 0806.633.390 Referentie: 20180377. Datum faillissement: 5 september 2018. Rechter Commissaris: KOEN LAMMERTYN. Curator: JOHAN BOGAERT, SCHOOLSTRAAT 15, 9200 DENDERMONDE- bogaert.j@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BOGAERT JOHAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland