Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Skoopia

Op 11-09-2018 is Skoopia te Maaseik (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 822226636. De (hoofd)activiteit van Skoopia is administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Skoopia
Plaats:
Maaseik
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
822226636
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten
Nevencode
Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Siemkensheuvel 59
3680 Maaseik
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
11-09-2018
822226636
Uitspraak faillissement op 11-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: SKOOPIA BVBA SIEMKENSHEUVEL 59, 3680 MAASEIK. Handelsactiviteit: overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van info Ondernemingsnummer: 0822.226.636 Referentie: 20180182. Datum faillissement: 11 september 2018. Rechter Commissaris: MARCEL VANSTIPHOUT. Curators: MARK HUYGEN, MAASTRICHTERPOORT 13, 3740 BILZEN- mark@huygenadvocaten.be;MARTINE CLAESEN, MAASTRICHTERPOORT 13, 3740 BILZEN- martine@huygenadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 23 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HUYGEN MARK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland