Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Major Kickz

Op 03-09-2018 is Major Kickz te Brugge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 665887380. De (hoofd)activiteit van Major Kickz is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Major Kickz
Plaats:
Brugge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
665887380
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling in textiel, kleding, bont, schoeisel en lederwaren
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Geldmuntstraat 27
8000 Brugge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-09-2018
665887380
Uitspraak faillissement op 3-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: MAJOR KICKZ BVBA GELDMUNTSTRAAT 27, 8000 BRUGGE. Handelsactiviteit: RETAIL SNEAKERS Uitbatingsadres: GELDMUNTSTRAAT 27, 8000 BRUGGE Ondernemingsnummer: 0665.887.380 Referentie: 20180161. Datum faillissement: 3 september 2018. Rechter Commissaris: PATRICIA ADRIAENS. Curators: PASCAL LEYS, Ezelpoort 6, 8000 BRUGGE- leys.priem@skynet.be;ERWIN PRIEM, Ezelpoort 6, 8000 BRUGGE- leys.priem@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: LEYS PASCAL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland