Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Yel Trans

Op 18-09-2018 is Yel Trans te Brussel (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 628685902. De (hoofd)activiteit van Yel Trans is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Yel Trans
Plaats:
Brussel
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
628685902
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bd Roi Albert Ii 28-30/50
1000 Brussel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
18-09-2018
628685902
Uitspraak faillissement op 18-9-2018.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel RegSol Rechtbank van koophandel Brussel. Opening van het faillissement van: YEL TRANS BVBA KONING ALBERT II-LAAN 28/3 BUS 50, 1000 BRUSSEL 1. Handelsactiviteit: goederenvervoer Ondernemingsnummer: 0628.685.902 Referentie: 20180514. Datum faillissement: 18 september 2018. Rechter Commissaris: JEAN-PHILIPPE BONTE. Curator: Gerry VERSCHUREN, GUSTAAF GILSONSTRAAT 11, 1090 BRUSSEL 9- gerry.verschuren@advocaten.be. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERSCHUREN Gerry.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland