Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Esk Doe-Het-Zelf

Op 18-09-2018 is Esk Doe-Het-Zelf te Geel (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 672931758. De (hoofd)activiteit van Esk Doe-Het-Zelf is reparatie en installatie van machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Esk Doe-Het-Zelf
Plaats:
Geel
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
672931758
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Reparatie en installatie van machines en apparaten
Nevencode
Reparatie van andere apparatuur
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rauwelkoven 87S
2440 Geel
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
18-09-2018
672931758
Uitspraak faillissement op 18-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: ESK DOE-HET-ZELF BVBA RAUWELKOVEN 87 S, 2440 GEEL. Handelsactiviteit: BOUWMARKTEN EN ANDERE DOE-HET-ZELFZAKEN IN BOUWMATERIALEN ALGEMEEN ASSORTIMENT Ondernemingsnummer: 0672.931.758 Referentie: 20180216. Datum faillissement: 18 september 2018. Rechters Commissarissen: MARIA DAMS, HERMAN DE BACKKER, Curator: GERT VERREYT, BEGIJNENSTRAAT 17, 2300 TURNHOUT- verreyt@comitius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 18/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERREYT GERT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland