Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Packaumat

Op 13-09-2018 is Packaumat te Sint-Denijs (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 518952671. De (hoofd)activiteit van Packaumat is vervaardiging van machines, apparaten en werktuigen, n.e.g..
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Packaumat
Plaats:
Sint-Denijs
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
518952671
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van machines, apparaten en werktuigen, n.e.g.
Nevencode
Vervaardiging van verpakkingsmachines
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zandbeekstraat 1
8554 Sint-Denijs
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-09-2018
518952671
Uitspraak faillissement op 13-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: PACKAUMAT BVBA ZANDBEEKSTRAAT 1, 8554 SINT-DENIJS. Handelsactiviteit: Vervaardiging van - en groothandel in verpakkingsmachines Ondernemingsnummer: 0518.952.671 Referentie: 20180211. Datum faillissement: 13 september 2018. Rechter Commissaris: GHISLAIN LEROY. Curator: Luk DECEUNINCK, BRUGGESTRAAT 55, 8930 MENEN- luk@advocatencentro.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DECEUNINCK Luk.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland