Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Dr. Voets

Op 13-09-2018 is Dr. Voets te Hasselt (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 845813076. De (hoofd)activiteit van Dr. Voets is menselijke gezondheidszorg.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dr. Voets
Plaats:
Hasselt
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
845813076
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Menselijke gezondheidszorg
Nevencode
Praktijken van specialisten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ilgatlaan 21
3500 Hasselt
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-09-2018
845813076
Uitspraak faillissement op 13-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: DR. VOETS BVBA ILGATLAAN 21, 3500 HASSELT. Ondernemingsnummer: 0845.813.076 Referentie: 20180237. Datum faillissement: 13 september 2018. Rechter Commissaris: CHRISTIAAN DE MEESTER. Curator: GODFREY LESIRE, LIEVEHEREBOOMSTRAAT 118, 3720 KORTESSEM- g.lesire@curalex.be. Co-Curator: FILIP DR. VERHAEGHE, GROTESTRAAT 80, 3631 03 MAASMECHELEN- Voorlopige datum van staking van betaling: 13/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 25 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: LESIRE GODFREY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland