Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement All Industrial Products

Op 13-09-2018 is All Industrial Products te Zingem (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 546981020. De (hoofd)activiteit van All Industrial Products is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
All Industrial Products
Plaats:
Zingem
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
546981020
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Tuinwijk 18
9750 Zingem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-09-2018
546981020
Uitspraak faillissement op 13-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: ALL INDUSTRIAL PRODUCTS BVBA TUINWIJK 18, 9750 ZINGEM. Handelsactiviteit: REINIGEN VAN NIEUWE GEBOUWEN NA BEEINDIGING VAN DE BOUWWERKZAAMHEDEN Ondernemingsnummer: 0546.981.020 Referentie: 20180061. Datum faillissement: 13 september 2018. Rechter Commissaris: VINCENT YSERBYT. Curator: CAROLINE DE JONGE, KORTRIJKSTRAAT 35A, 9790 05 WORTEGEM-PETEGEM- advocaat.cdj@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE JONGE CAROLINE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland