Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Zandstraalfolies Op Ramen

Op 20-09-2018 is Zandstraalfolies Op Ramen te Rillaar (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 677727716. De (hoofd)activiteit van Zandstraalfolies Op Ramen is drukkerijen, reproductie van opgenomen media.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Zandstraalfolies Op Ramen
Plaats:
Rillaar
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
677727716
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Drukkerijen, reproductie van opgenomen media
Nevencode
Prepress- en premediadiensten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Schoonderbeukenweg 40
3202 Rillaar
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-09-2018
677727716
Uitspraak faillissement op 20-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Leuven RegSol Rechtbank van koophandel Leuven. Opening van het faillissement van: ZANDSTRAALFOLIES OP RAMEN GCV SCHOONDERBEUKENWEG 40, 3202 RILLAAR. Handelsactiviteit: reclamebureau, grafisch designer Ondernemingsnummer: 0677.727.716 Referentie: 20180201. Datum faillissement: 20 september 2018. Rechter Commissaris: WILLIAM CLAES. Curator: CHRISTOPHE CELIS, F. ALLENSTRAAT 4, 3290 DIEST- diest@advonet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: CELIS CHRISTOPHE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland