Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Tecachoc

Op 25-09-2018 is Tecachoc te Bilstain (Luik) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 676663486. De (hoofd)activiteit van Tecachoc is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Tecachoc
Plaats:
Bilstain
Provincie:
Luik
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
676663486
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Nouvelle Route 16
4831 Bilstain
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-09-2018
676663486
Uitspraak faillissement op 25-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: TECACHOC BVBA NOUVELLE ROUTE 16, 4831 LIMBOURG. Handelsactiviteit: Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Ondernemingsnummer: 0676.663.486 Referentie: 20180224. Datum faillissement: 25 september 2018. Rechter Commissaris: PATRICK DANNEELS. Curator: Yves PYNAERT, VERVERIJSTRAAT 13, 8540 DEERLIJK- yves@pynaert.net. Voorlopige datum van staking van betaling: 25/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 13 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PYNAERT Yves.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland