Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Saelens Emeric

Op 24-09-2018 is Saelens Emeric te Zonnebeke (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 664627271. De (hoofd)activiteit van Saelens Emeric is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Saelens Emeric
Plaats:
Zonnebeke
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
664627271
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Uitvoeren van metsel- en voegwerken
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Moorsledestraat 38
8980 Zonnebeke
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
24-09-2018
664627271
Uitspraak faillissement op 24-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Ieper RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Ieper. Opening van het faillissement van: SAELENS EMERIC, MOORSLEDESTRAAT 38, 8980 ZONNEBEKE, geboren op 07/02/1990 in ARMENTIERES. Handelsactiviteit: voegwerken Uitbatingsadres: MOORSLEDESTRAAT 38, 8980 ZONNEBEKE Ondernemingsnummer: 0664.627.271 Referentie: 20180035. Datum faillissement: 24 september 2018. Rechter Commissaris: CAROLINE COMBES. Curator: FILIP HOUVENAGHEL, DEKEN DE BOLAAN 57, 8970 POPERINGE- info@houvenaghel.net. Voorlopige datum van staking van betaling: 24/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HOUVENAGHEL FILIP.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland