Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Van Der Hoeven Madelon

Op 25-09-2018 is Van Der Hoeven Madelon te Schaarbeek (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 826637364. De (hoofd)activiteit van Van Der Hoeven Madelon is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Der Hoeven Madelon
Plaats:
Schaarbeek
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
826637364
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel via postorderbedrijven of via internet
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Frans Binjestraat 18A
1030 Schaarbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-09-2018
826637364
Uitspraak faillissement op 25-9-2018.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel RegSol Rechtbank van koophandel Brussel. Opening van het faillissement van: VAN DER HOEVEN MADELON, FRANS BINJE STRAAT 18A, 1030 BRUSSEL 3, geboren op 12/11/1965 in ROTTERDAM. Handelsactiviteit: detailhandel via postorderbedrijven Ondernemingsnummer: 0826.637.364 Referentie: 20180525. Datum faillissement: 25 september 2018. Rechter Commissaris: TONY VANDERBEUKEN. Curator: MICHIEL VERRAES, KEIZER KARELLAAN 586, BUS 9, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM- mverraes@racine.eu. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 31 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERRAES MICHIEL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland