Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Het Bieke

Op 25-09-2018 is Het Bieke te Pulle (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 478053612. De (hoofd)activiteit van Het Bieke is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Het Bieke
Plaats:
Pulle
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
478053612
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Dennenlaan 77D
2243 Pulle
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-09-2018
478053612
Uitspraak faillissement op 25-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: HET BIEKE BVBA DENNENLAAN 77 D, 2243 PULLE. Handelsactiviteit: MARKT- EN STRAATHANDEL IN VOEDINGS- EN GENOTMIDDELEN, EETGELEGENHEID MET BEPERKTE BEDIENING Ondernemingsnummer: 0478.053.612 Referentie: 20180225. Datum faillissement: 25 september 2018. Rechter Commissaris: HERMAN VAN BRECHT. Curator: AN NOTELTEIRS, GROTE MARKT 55, 2260 WESTERLO- an@n-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 25/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: NOTELTEIRS AN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland