Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Atclas

Op 02-10-2018 is Atclas te Sint-Jans-Molenbeek (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 563956515. De (hoofd)activiteit van Atclas is drukkerijen, reproductie van opgenomen media.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Atclas
Plaats:
Sint-Jans-Molenbeek
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
563956515
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Drukkerijen, reproductie van opgenomen media
Nevencode
Prepress- en premediadiensten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Vanderstichelenstraat 152
1080 Sint-Jans-Molenbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
02-10-2018
563956515
Uitspraak faillissement op 2-10-2018.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel RegSol Rechtbank van koophandel Brussel. Opening van het faillissement van: ATCLAS BVBA VANDERSTICHELENSTRAAT 152, 1080 BRUSSEL 8. Handelsactiviteit: prepress Ondernemingsnummer: 0563.956.515 Referentie: 20180536. Datum faillissement: 2 oktober 2018. Rechter Commissaris: RENE EECKHOUT. Curator: STEFAAN AERTS, KEIZER KARELLAAN 586 BUS 9, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM- SAerts@racine.eu. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: AERTS STEFAAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland