Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Cambien Pol

Op 22-10-2018 is Cambien Pol te Kortrijk (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 842416888. De (hoofd)activiteit van Cambien Pol is rechtskundige en boekhoudkundige dienstverlening.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Cambien Pol
Plaats:
Kortrijk
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
842416888
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Rechtskundige en boekhoudkundige dienstverlening
Nevencode
Activiteiten van advocaten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
President Kennedypark 9C
8500 Kortrijk
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-10-2018
842416888
Uitspraak faillissement op 22-10-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: CAMBIEN POL, PRIESTER SCHRURSSTRAAT 10, 8500 KORTRIJK, geboren op 06/10/2057 in KORTRIJK. Handelsactiviteit: Adcovaat Uitbatingsadres: PRESIDENT KENNEDYPARK 9 C, 8500 KORTRIJK Ondernemingsnummer: 0842.416.888 Referentie: 20180250. Datum faillissement: 22 oktober 2018. Rechter Commissaris: MARK VERVAEKE. Curator: Johan LATTREZ, BEVERENSESTRAAT 3, 8850 ARDOOIE- johan.lattrez@skynet.be. Co-Curator: BRIGITTE VANDER MEULEN, TRAMSTRAAT 68, 8700 TIELT- b.vander.meulen@skynet.be Voorlopige datum van staking van betaling: 22/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: LATTREZ Johan.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland