Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Group Viza

Op 23-10-2018 is Group Viza te Herentals (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 475940495. De (hoofd)activiteit van Group Viza is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Group Viza
Plaats:
Herentals
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
475940495
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Slopen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Wuytsbergen 198
2200 Herentals
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-10-2018
475940495
Uitspraak faillissement op 23-10-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: GROUP VIZA BVBA WUYTSBERGEN 198, 2200 HERENTALS. Handelsactiviteit: DIVERSE BOUWWERKZAAMHEDEN Ondernemingsnummer: 0475.940.495 Referentie: 20180254. Datum faillissement: 23 oktober 2018. Rechter Commissaris: MARC NUYENS. Curators: KRISTOF BENIJTS, LIERSEWEG 271-273, 2200 HERENTALS- info@benijts-somers.be;PHILIP SOMERS, LIERSEWEG 271-273, 2200 HERENTALS- info@benijts-somers.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BENIJTS KRISTOF.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland