Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Merlo Michael

Op 23-10-2018 is Merlo Michael te Dilsen-Stokkem (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 807427208. De (hoofd)activiteit van Merlo Michael is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Merlo Michael
Plaats:
Dilsen-Stokkem
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
807427208
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Plaatsen van vloer- en wandtegels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rijksweg 397
3650 Dilsen-Stokkem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-10-2018
807427208
Uitspraak faillissement op 23-10-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: MERLO MICHAEL, RIJKSWEG 397, 3650 DILSEN-STOKKEM, geboren op 08/01/1987 in GENK. Handelsactiviteit: plaatsen van vloer-en wandtegels Ondernemingsnummer: 0807.427.208 Referentie: 20180229. Datum faillissement: 23 oktober 2018. Rechter Commissaris: MARCEL VANSTIPHOUT. Curators: BERNARD MAILLEUX, PIEPELPOEL 13, 3700 TONGEREN- bernard.mailleux@consenso.be;FELIX RUYSSCHAERT, PIEPELPOEL 13, 3700 TONGEREN- felix.ruysschaert@consenso.be;MARK BERNAERTS, PIEPELPOEL 13, 3700 TONGEREN- mark.bernaerts@consenso.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 08/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MAILLEUX BERNARD.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland