Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Industrial Maintenance Products

Op 23-10-2018 is Industrial Maintenance Products te Etterbeek (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 464507363. De (hoofd)activiteit van Industrial Maintenance Products is vervaardiging van machines, apparaten en werktuigen, n.e.g..
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Industrial Maintenance Products
Plaats:
Etterbeek
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
464507363
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van machines, apparaten en werktuigen, n.e.g.
Nevencode
Vervaardiging van elektrisch handgereedschap
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
R Schumanplein 2-4/5/6
1040 Etterbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-10-2018
464507363
Uitspraak faillissement op 23-10-2018.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel RegSol Rechtbank van koophandel Brussel. Opening van het faillissement van: INDUSTRIAL MAINTENANCE PRODUCTS BVBA ROBERT SCHUMANPLEIN 2/4 - 5/6, 1040 BRUSSEL 4. Handelsactiviteit: detailhandel auto Ondernemingsnummer: 0464.507.363 Referentie: 20180578. Datum faillissement: 23 oktober 2018. Rechter Commissaris: TONY VANDERBEUKEN. Curator: MARK BUEKENS, EIKELENBERGSTRAAT 20, 1700 DILBEEK- Marc.Buekens@vlv-law.be. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BUEKENS MARK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland