Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Lianca Line

Op 11-10-2018 is Lianca Line te Binkom (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 442042262. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Lianca Line
Plaats:
Binkom
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
442042262
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Tiensesteenweg 153
3211 Binkom
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
11-10-2018
442042262
Uitspraak faillissement op 11-10-2018.
 
Rechtbank van koophandel Leuven RegSol Rechtbank van koophandel Leuven. Opening van het faillissement van: LIANCA LINE BVBA TIENSESTEENWEG (BIN) 153, 3211 BINKOM. Ondernemingsnummer: 0442.042.262 Referentie: 20180216. Datum faillissement: 11 oktober 2018. Rechter Commissaris: WILLEM VAN CALSTER. Curators: MARC DEWAEL, STATIONSTRAAT 108A, 3400 LANDEN- marc.dewael@dewaelpartners.be;KARL VANSTIPELEN, STATIONSSTRAAT 108 A, 3400 LANDEN- karl.vanstipelen@dewaelpartners.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 20 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEWAEL MARC.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland