Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Orator

Op 28-08-2018 is Orator te Brugge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 837093766. De (hoofd)activiteit van Orator is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Orator
Plaats:
Brugge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
837093766
Rechtbank:
Rechter-commissaris:
de heer Jan Dauw Curator : Mr
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Koningin Astridln 97/25 D
8200 Brugge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-08-2018
837093766
Uitspraak faillissement op 28-8-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge Bij vonnis van 28 augustus 2018 van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge, werd op bekentenis failliet verklaard : de bvba Orator, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 97, bus 25 en met ondernemingsnummer 0837.093.766 en met als handelsactiviteit plaatsen van ramen en deuren Datum van staking van betaling : 28 augustus 2018 Rechter-commissaris : de heer Jan Dauw Curator : Mr. Pieter Van Aerschot, advocaat, te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 20 (e-mailadres : pieter@misterfranklin.be) Aangifte van schuldvordering dient te gebeuren middels (elektronische) neerlegging in het Centraal Register Solvabiliteit van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge, uiterlijk 27 september 2018. Het eerste proces-verbaal van verificatie van schuldvorderingen zal neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge, uiterlijk op 08 oktober 2018 . Pieter Van Aerschot, curator.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland