Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Maison De Decker

Op 13-11-2018 is Maison De Decker te Elsene (Brussel) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 427879371. De (hoofd)activiteit van Maison De Decker is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Maison De Decker
Plaats:
Elsene
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
427879371
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Boondaalse Steenweg 483
1050 Elsene
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-11-2018
427879371
Uitspraak faillissement op 13-11-2018.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: MAISON DE DECKER BVBA BOONDAALSESTEENWEG 483 483, 1050 BRUSSEL 5. Handelsactiviteit: voedingsmiddelen Ondernemingsnummer: 0427.879.371 Referentie: 20180628. Datum faillissement: 13 november 2018. Rechter Commissaris: JORIS VAN DEN BRUEL. Curator: BERT DEHANDSCHUTTER, KEIZER KARELLAAN 586 BUS 9, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM- bdehandschutter@racine.eu. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEHANDSCHUTTER BERT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland