Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Horecawasserij.Com

Op 14-11-2018 is Horecawasserij.Com te Diksmuide (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 652975393. De (hoofd)activiteit van Horecawasserij.Com is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Horecawasserij.Com
Plaats:
Diksmuide
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
652975393
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Wagenmakerijstraat 26
8600 Diksmuide
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
14-11-2018
652975393
Uitspraak faillissement op 14-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: HORECAWASSERIJ.COM BVBA WAGENMAKERIJSTRAAT 26, 8600 DIKSMUIDE. Handelsactiviteit: Industriële wasserij Handelsbenaming: HORECAWASSERIJ.COM Uitbatingsadres: WAGENMAKERIJSTRAAT 26, 8600 DIKSMUIDE Ondernemingsnummer: 0652.975.393 Referentie: 20180080. Datum faillissement: 14 november 2018. Rechter Commissaris: GUY SERU. Curator: ELS LEENKNECHT, FABRIEKSTRAAT 4 / BUS 01, 8600 DIKSMUIDE- leenknecht.els@belgacom.net. Voorlopige datum van staking van betaling: 14/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 31 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: LEENKNECHT ELS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland