Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Chopin Ii

Op 13-11-2018 is Chopin Ii te As (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 838817297. De (hoofd)activiteit van Chopin Ii is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Chopin Ii
Plaats:
As
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
838817297
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in vis en schaal- en weekdieren in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bilzerweg 16
3665 As
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-11-2018
838817297
Uitspraak faillissement op 13-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: CHOPIN II BVBA BILZERWEG 16, 3665 AS. Handelsactiviteit: eetgelegenheid Ondernemingsnummer: 0838.817.297 Referentie: 20180254. Datum faillissement: 13 november 2018. Rechter Commissaris: LEOPOLD LOWETTE. Curators: PHILIPPE NOELMANS, MOERENSTRAAT 33, 3700 TONGEREN- phnoelmans@noelmansadv.be;CéCILE NOELMANS, MOERENSTRAAT 33, 3700 TONGEREN- cnoelmans@noelmansadv.be;PHILIPPE NOELMANS, MOERENSTRAAT 33, 3700 TONGEREN- phnoelmans@noelmansadv.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: NOELMANS PHILIPPE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland