Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Euro Services Logistiek

Op 17-09-2018 is Euro Services Logistiek te Beernem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 563578314. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Euro Services Logistiek
Plaats:
Beernem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
563578314
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Wellingstraat 109
8730 Beernem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
17-09-2018
563578314
Uitspraak faillissement op 17-9-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: EUROSERVICES LOGISTIEK BVBA WELLINGSTRAAT 109, 8730 BEERNEM. Handelsactiviteit: ELKE ACTIVITEIT MBT LOGISTIEK COMMISSIONARIS, EXPEDITEUR, LADER, BEVRACHTER EN ANDERE ACTIVITEITEN DIE BETREKKING Uitbatingsadres: WELLINGSTRAAT 109, 8730 BEERNEM Ondernemingsnummer: 0563.578.314 Referentie: 20180168. Datum faillissement: 17 september 2018. Rechter Commissaris: DENIS MALY. Curator: PIET ROTSAERT, BEERNEGEMSTRAAT 2, 8700 01 TIELT- piet.rotsaert@advocaatrotsaert.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 17/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 29 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: ROTSAERT PIET.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland