Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Advies Groep Belgie

Op 13-11-2018 is Advies Groep Belgie te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 541397976. De (hoofd)activiteit van Advies Groep Belgie is dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Advies Groep Belgie
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
541397976
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Informatie en communicatie
Hoofdcode
Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie
Nevencode
Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e. g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Noorderlaan 147BOX 9
2030 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-11-2018
541397976
Uitspraak faillissement op 13-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: ADVIES GROEP BELGIE COMM. V. NOORDERLAAN 147, 2030 ANTWERPEN 3. Handelsactiviteit: overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer Ondernemingsnummer: 0541.397.976 Referentie: 20181031. Datum faillissement: 13 november 2018. Rechter Commissaris: KURT DUPON. Curator: BENJAMIN VANDE CASTEELE, ZAMENHOFLAAN 1, 2900 SCHOTEN- advocaat@vdcasteele.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANDE CASTEELE BENJAMIN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland